Nu är jag en fru!

    Japp, nu är vi gifta! Förra lördagen var det dags och jag längtar tillbaka varje dag. Jag kan inte komma på någonting som inte blev som vi hade tänkt oss.  På söndagen efter åkte vi till Köpenhamn i några dagar och nu är det vardag igen. Imorgon ska vi träffa Deniesé som var med oss under dagen och fotade för att få se bilderna. Det ser jag verkligen fram emot! Kika gärna in på vår bröllopsblogg HÄR för att se vad vi hittade på i Köpenhamn och lite annat smått och gott! Kram! 

Posted in Min vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>