Min lördag och söndag

_DSC7557 _DSC7558 _DSC7562 _DSC7567
Det blev ingen loppis för mig igår. Istället blev jag bortlurad av massa fina människor på en fullspäckad dag fylld med aktiviteter. Många skratt och god mat gjorde att jag somnade somnade på en sekund runt klockan tre inatt. Nu när både jag och Kim har varit iväg på varsitt håll med våra vänner kan vi med lugn och ro se fram emot bröllopet om mindre än två veckor. Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen men bjuder på några från dagens pyssel. Igår fick jag en söt liten blomma och kruka, och idag gjorde en liten ampel som nu hänger i ett av våra fönster i vardagsrummet. Tack alla inblandade för en härlig långhelg!

Posted in Min vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>