En kul kväll 

          Godmorgon soliga torsdag! Igår jobbade jag halvdag och startade ledigheten med lunch tillsammans med Didric och mamma. Efter det mötte jag upp Kim och fikade innan vi åkte hem och slappade i några timmar. På kvällen fick vi för oss att gå ut så vi var på Tegel och åt. De hade ett roligt tema där som heter ”en kul kväll” som finns i tre olika storlekar. Jag och Kim valde mellanvarianten och då fick man in fem (tror jag) små rätter innan huvudrätten. Sen gick vi till både Brasseriet och El Duderino innan vi stupade i säng. Ha en fin dag! 

Posted in Min vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>