Ännu en helg

      

Söndag morgon är här och jag har precis ätit lite frukost bestående av mitt hembakade surdegsbröd som jag bakade igår! Igår var annars en dag jag hade för mig själv då Kim var iväg på galej hela dagen. Jag startade med en cykeltur till stan för en frukostdent med Sara. Fika gjorde jag hos mamma, hon hade gjort typ världens godaste paj med jordgubbar, rabarber och vit choklad! På eftermiddagen var jag med Filip på golfbanan, jag spelade inte utan försökte heja på så gott jag kunde när jag inte tittade på alla vitsippor eller frös. Nu ska jag skriva festprogram till bröllopet. Ha en fin dag! 

Posted in Min vardag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>